Ben er eindelijk - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Nadine Schrijvers - WaarBenJij.nu Ben er eindelijk - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Nadine Schrijvers - WaarBenJij.nu

Ben er eindelijk

Blijf op de hoogte en volg Nadine

12 Februari 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hallo Schatjes,

Ik ben er dan eindelijk. Na een vlucht van 12 uur, eten en films kijken ben ik dan toch al mijn tweede dag hier.
Gisteren ben ik bij het hotel geweest om even kennis te maken met Philip Hans, een klein donker mannetje met een brede lach. Maandag begin ik met een introductiedag. Ik begin met housekeeping en vervolgens front office. Dus tot nu toe is alles prima geregeld. Foto's heb ik nog niet, ik moet nl nog uitzoeken hoe dat werkt.

Gisteren zijn we naar Waterfront geweest waar we lekkere wijntjes hebben gedronken en naar de zeeleeuwen zijn gaan kijken. Nadat we lekker hebben gegeten zijn we maar naar huis gegaan, want het is toch wel vemoeiend vooral in die hitte hier.

Dadelijk gaan we lekker zwemmen en zonnen, nou ja ik onder de parasol met mijn tere witte huidje, anders kan ik weer een avond in een koud bad liggen.

Verder vind ik het echt top dat jullie zoveel berichtjes sturen. hopelijk gaat dat zo verder, want ik wil wel weten hoe het in de rest van de wereld eraan toe gaat.

Tot snel, een heel dikke kus Nadine.

• 12 Februari 2005 - 11:53

Ellen:

Wat gaaf de je er al bent...hier regent het :(. Heel veel plezier en suuk6...en hou ons op de hoogte he? ;) KUS!

• 12 Februari 2005 - 12:03

Emy:

Hey Dientje,
    Cool dat je goed bent aangekomen! Hier is het idd super slecht weer...geniet maar lekker van de zon daar!
    Liefs

• 12 Februari 2005 - 12:25

Nico:

geniet maar nog van je vrije dagen de komende week!!
    xx Sven

• 12 Februari 2005 - 16:13

Li:

hoi lieverd!! Fijn dat het goed met je gaat!! Lekker mooit weer daar!!! jaloers!!! ik vertek morgen!!! Mis Paul enorm, hij heeft ook zo'n leuke site!!! We mailen . dikke zoen indo li

• 12 Februari 2005 - 17:11

Gwen:

He Sjattie,

Begint al lekker met die heerlijk zuid afrikaanse wijntjes, hihi. Echt gaaf. Hoe bevalt je appartement? al lekker de toerist uitgehangen?nu kun je nog eventjes vanaf maandag begint het echte leven weer. Hier in Athene bevalt het ook echt super. ECht zoo gaaf de grote show en alles wat eromheen zit echt niet normaal echt een miljoenen show van 5-dagen. ik doe vanalles en nog wat, het is echt super interessant. ook als je ziet hoeveel mensen eraan meewerken, echt wauw. nou meis, ik ga er weer vandoor. geniet ervan en maak veeeeeel foto´s want ik wil het allemaal zien. Dikke kus, gwen

• 12 Februari 2005 - 17:17

Manon:

Gelukkig dat je goed aangekomen bent!! geniet maar van het mooie weer, want hier is het echt klote weer!! heb nog een ontdekking gedaan, lees maar ff je mail!

• 12 Februari 2005 - 18:23

Timmie:

He nadientje,

Doe je wel een beetje voorzichtig in Afrika. En kom lekker bruin terug!!!!

• 12 Februari 2005 - 22:09

Kim:

goed te lezen dat je goed bent aangekomen. en pas idd maar op met je bleke huid. lang genoeg om bruin te worden. heel veel plezier en tot mails
    kus kim

• 13 Februari 2005 - 13:03

• 13 Februari 2005 - 13:08

• 13 Februari 2005 - 13:11

Suus:

Dag Foover,

Geniet maar van de lekkere wijn daar en misschien kom je er nog wel een leuke sprinkhaan tegen (hihi). Hopelijk bevalt het daar en kom je als (of met) een neger naar huis!! Tot snel,

Liefs Suus

• 13 Februari 2005 - 15:52

Hey Dientje:

Mooi dat je goed aangekomen bent! En meteen maar aan de wijn zonder ons...
    Veel plezier en hou ons op de hoogte hier in het koude en natte nederland.
    Dikke kus,
    Fabienne

• 13 Februari 2005 - 15:58

Pap En Mam:

Fijn dat het je bevalt. Helaas hebben we het telefoonnummer niet kunnen vasthouden. Mail me even je nummers, dan heb ik ook je mailadres. j.hschrijvers01@freeler.nl
    Dikke kus Pap en Mam

• 13 Februari 2005 - 16:34

• 13 Februari 2005 - 16:35

Denise:

sorry, mijn computer heeft een beetje kuren.
    Vandaar.
    Kus

• 13 Februari 2005 - 17:55

Floris:

Hej Nadine,

Goed te hoor dat je het al naar je zin hebt, geniet er van en veel succes met je stage

• 13 Februari 2005 - 19:43

Eefke:

Hoi Nadine....
    mooi dat je goed bent aangekomen. Jij hebt het trouwens beter bekeken met het lekkere weer daar. Ik hoop dat je eerste stagedag morgen je een een beetje bevalt. Ik slaap nog één nachtje thuis en dan gaat mijn grote stage-avontuur ook beginnen.
    Heel veel plezier en tot snel.
    Dikke X
    Eefke

• 13 Februari 2005 - 21:40

Roderique:

Ha die Nadine!
    Leer die Zuid-Afrikanen maar eens wat carnaval vieren is, haha.. Geniet er in ieder geval maar goed van!
    Enne.. hou je timmetje een beetje in de gaten!..

xxx .

. Roderique

• 14 Februari 2005 - 02:57

Brenda:

he nadje, klinkt heerlijk zon, wijn en zwemmen!! (beetje jaloers aangezien het in de andere kant van de wereld niet zo een goed weer is) in ieder geval veel plezier en een dikke kus

• 14 Februari 2005 - 08:30

Eva:

Hey Nadine,
    Leuk zo'n site. Ik ben al benieuwd naar je eerste foto's. Ben je al leuke jongens tegengekomen? ;-)
    Maak ons niet jaloers met zonnen enzo want wij zitten hier in storm, sneeuw en regen... Nee grapje hoor geniet er maar van!
    Xje Eva

• 14 Februari 2005 - 13:25

Erik:

Fijn dat je goed bent aangekomen ,relax maar nog effe voordat het echt begint groeten
    erik

• 14 Februari 2005 - 17:00

Joyce K.:

Hey Nadine,

Wat tof dat je het zo leuk hebt. Ik kan je zeggen, hier stormt en regent het. Dus ik ben best een beetje jaloers. Maak veel foto's, ben benieuwd en geniet ervan.
    Groetjes uit Vaals,
    Joyce

• 14 Februari 2005 - 18:20

Eva:

Hai nadientje,
    Raar hoor dat we nu zover van elkaar zijn. Moeten we maar veel gaan mailen! Hele dikke kus vanuit het zonnige Aruba, dikke kus eef

• 14 Februari 2005 - 22:51

Sam:

Als ik namens sam mag spreken, ziet er goed uit.

p.s. ik ben jullie nog achterna gerend richting schiphol, maar je was al vertrokken

• 15 Februari 2005 - 10:17

Irja:

Hey meissie!!
    Ik heb je ook eindelijk uit mijn junkmail weten te plukken (sorrysorry).
    Gelukkig ben je goed aangekomen en je bent al aan het genieten zo te lezen!!Houden zo!Hier is het megaslecht weer en ik ben al een week ziek, snifsnif...
    Geniet nog lekker daar en werk ze!!
    tot snel liefs

• 15 Februari 2005 - 11:31

Mariska:

Hey Nadine!!

je hebt t wel goed voor elkaar daar zo te lezen. succes met je stage, hoe bevalt ie tot nu toe? K zou zeggen geniet nog maar van het mooie weer, wordt by jullie toch langzaam winter nu? niet dat het zo'n slecht weer wordt als by ons natuurlijk, madrid was trouwens wel lekker!!

kuzzz maris

PS kreeg gister je sim, maar toen k hem in mn gsm duwde moest k n pincode invoeren..................en die heb k nie

• 15 Februari 2005 - 13:15

Manon:

Heb het eerste werkcollege samen met hem ook overleefd, dus mijn nieuwe blok is weer begonnnen. Heb je de fotos gekregen? Komt van mijn uvt mail, dus misschien is die in de ongewenste mail box. Tot de volgende keer

• 02 Maart 2005 - 20:01

Sjoerd:

Hey Nadine,

Leuke site, wordt wel tijd dat er foto's op komen te staan! Mooi dat je het in ieder geval naar je zin hebt daar. Heel veel plezier en succes daar!