Al een week achter de rug.
Blijf op de hoogte en volg Nadine
21 Februari 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Gisteren en vandaag ben ik vrij en we zijn met z'n 7en naar het strand geweest gisteren. Hier is de foto dan ook van. Daarna zijn Saskia, Wouter en ik naar La Med geweest. Echt een super coole toko. Daar is het elke zondag ontzettend druk en dat begint al vanaf een uurtje of 5. Daar staat iedereen buiten lekker iets te drinken en te eten. En later op de avond gaan ook veel mensen naar binnen. Echt prima. We zijn trouwens zaterdag ook uit geweest, maar dat was geen echte topclub. Het was een leuk cafe en we hebben ons ook geamuseerd,maar niks compared to La Med. En het scheelt waarschijnlijk ook dat zaterdag hier geen uitgaansdag is.
Deze week moet ik t/m zondag de hele week om 7:00 beginnen. Maar dan ben ik ook wel al om 16:00 vrij.
Oh ja, Wouter en ik hebben al een stamkroeg. Omdat wij alleen met tweeen de hele week avonddienst hadden, zijn we maar voor onze dienst elke dag even een drankje gaan bij onze stamkroeg.
Ik zal jullie volgende week nog verder op de hoogte houden. En om de meeste even jaloers te maken. Ik ga straks ook nog even naar het strand.
Een dikke kus uit Kaapstad van mij en de rest.
P.s. Sorry maar een foto plaatsen lukt nog niet. Er is iets mis met de usb aansluiting. Maar ze komen eraan.
21 Februari 2005 - 10:33
21 Februari 2005 - 10:59
ah ah, die ps stond er net nog niet he zusje, of ben ik nou gek.. -
21 Februari 2005 - 11:43
Laura:
Hee Nadine, ik heb je site gevonden!!! Volgensmij gaat t helemaal goed
komen met jou daar in Afrika! Veel plezier! -
21 Februari 2005 - 12:46
Irja:
ik wil ook naar het strand!!!!hihi, maar ik hoef wel niet om 7.00 te beginnen met werken.. -
21 Februari 2005 - 13:16
Emy:
Ha Nadientje,
Hier sneeuwt het!!! Bah...en Laurens is nu ook weg, snik! Wordt ook een beetje bruin voor mij!
Kus -
21 Februari 2005 - 13:37
Brenda:
he nadine,
super hoor met zo een weer. hier is het redelijk fris, maar in ieder geval nog geen sneeuw gehad. hoe bevalt het app. eigenlijk?
kus -
21 Februari 2005 - 17:20
Sibbe En Rob:
Ho Nadine,
Leuk om te lezen wat je allemaal uitspookt! Op het waterfornt, zit daar nog dat chilli's restaurant, direct aan het water? daar heb ik zeer leuke avonden meegemaakt. Veel plezier en niet te veel achter de mannen aan he. -
22 Februari 2005 - 14:55
Martijn:
Waar blijven de foto's?
Hoe bavalt het poetsen eigenlijk?
Groetjes, Martijn -
22 Februari 2005 - 17:24
Manon:
Oneerlijk zeg ik!! Het sneeuwt hier echt als een gek. Lijkt wel alsof ik erngens in de Alpen woon of zo. Maar goed om te horen dat het goed met je gaat. Geniet er maar van!
Liefs xx -
22 Februari 2005 - 23:59
Eva:
Hai dientje!
Klink allemaal heel erg leuk bij jou. Maar toch vraag ik me af of het weer bij jou net zo lekker is als bij mij, haha. We houden contact, dikke kus Eef -
23 Februari 2005 - 22:11
Ankie:
Ha Nadine, klint echt heel erg leuk en gelukkig heb jullie wel mooi weer, hier sneeuwt het namelijk! Veel plezier nog! Liefs Ankie -
24 Februari 2005 - 07:57
Gwen:
He Sjattie,
Jaa doe je goed. Nu al een STAMKROEG, hihi. had ik ook bijna niet anders verwacht,haha. Leuk om te horen dat je het zo goed naar je zin hebt. Die foto's wil ik wel graag zien want ik en met mij nog vele andere zijn wel heel erg nieuwsgierig naar hoe je daar leeft etc. Athene was overigens echt super gaaf. Nu zondag naar Mallorrca misschien kom ik dan een beejte in de buurt bij jou en Eva's temperaturen.
Dikke kus, Gwen -
27 Februari 2005 - 13:56
Fabienne:
Hey sjattie,
Ik wil ook naar het strand en drankjes (lees: cocktails) drinken! Maar heb al weer veel te veel uurtjes gewerkt deze week.
Have fun en laat eens wat foto's komen van de mannen daar.
Dikke kus,
Fab -
27 Februari 2005 - 16:00
Blanche:
He schattie,
ik ben weer in Nederland, bij mam en pap vandaag, je krijgt de groeten en we wachten met spanning de foto\'s af!
groetjes
Blanche -
02 Maart 2005 - 11:18
Manon:
Ja, ik ben ook wel benieuwd naar de foto's. Ik bel je snel, in t weekend het liefst dan kan ik thuis bellen (haha)
Xx