Ben er weer.
Blijf op de hoogte en volg Nadine
01 April 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Ik heb alweer vanalles meegemaakt, dus ik zal jullie in het kort een beetje updaten.
Ik moet zelf ook even diep in mijn geheugen graven hoor.
Uuhm ja, nadat ik dus mooi 2 dagen vrij had, kon ik weer netjes om 7:00 beginnen. Dit duurde niet lang, want op maandag begon ik aan een zeer verantwoordelijke week, ik had namelijk avonddienst. Dit betekend dat ik de enige aanwezige supervisor was en dat ik het dus, zeg maar, kon uitzoeken. Ookal vond ik dit een beetje raar, aangezien ik een stagiaire ben, ik vond het wel prima hoor. Lekker rustig en ik was de baas.
Na 3 dagen kwamen ze erachter dat het beter was om een stagiaire niet alleen te laten en alle verantwoordelijkheid geven, dus deden ze dat toch maar weer wel op dag 4, waarop ik op zondag weer met de ochtenddienst moest beginnen. Eigenlijk vind ik dat niet eens zo erg, heb een beetje formule 1 zitten kijken, want aangezien het hier nu laagseizoen is, heb je van die dagen dat je echt niets beters te doen hebt. Dus dan ga je formule 1 kijken of andere leuke filmpjes kijken. Ben dus nu ook weer geheel op de hoogte.
Had ondertussen op zaterdag wel weer vrij gehad, ja ja 1 hele dag na 8 dagen hard werken. Heb ik een dag vrij om uit te rusten, ga ik met Wouter de Tafelberg beklimmen. Misschien toch wel tijd om iets aan mijn conctitie te doen, want ik had het redelijk zwaar.
Ik doe net alsof ik nooit vrij heb, maar dat is niet waar. Want na 5 dagen vroeg opstaan, had ik 2 dagen vrij en heb ze dan ook goed benut. Op donderdagavond ben ik met Sas gaan stappen. Op vrijdag wilde ik gaan winkelen, maar helaas na 1 uur als enige blanke klemgezeten te hebben in een schammel busje, bleken de winkels op goede vrijdag dicht te zijn. Uit troost heb ik in de enige winkel die open was toch een truitje gekocht. Toen maar weer terug in een busje om onze huurauto op te halen. En waarom zou alles in een keer goed gaan? Dus had ik meteen een lekker band. Gelukkig had ik net Wouter en Tim opgehaald, want het supervisen gaat me toch beter af. Daarna Joep en Rina opgepikt en toen gaan toeren.
's Avonds moest ik natuurlijk mijn nieuwe truitje showen, dus zijn Rina en ik met onze auto naar Newlands gereden. Daar zijn we samen met Sas naar Cubana geweest, een cocktailbar en daarna naar een of andere Ierse toko. Maakt niet uit dat het een beetje een schuur was, want we hebben dan toch uiteindelijk na 1,5 maand met de goodlooking surferboys kennisgemaakt.
Zaterdag had ik nog steeds vrij en Rienke en ik hebben dan ook een zeer culturele dag gehad. We zijn naar de botanische tuin geweest en naar een wijngaard geweest. Het proeven lieten we toch maar achterwege deze dag.
Ondertussen zijn de ouders van Saskia aangekomen en zij hebben ons dan ook meegenomen naar de wijnlanden. Dus deze keer wel volop geproefd.
Even nog opscheppen over mezelf en over mijn stage zelf vertellen.
De housekeeping manager vond mij de beste trainee tot nu toe.
Over twee weken zal ik doorgaan naar Reservations. Weet nog niet of ik dat beter vind, maar vind HK ook wel weer mooigeweest, dus heb de HR manager ook weer laten zien hoe lastig Nadine is.
Laat jullie verhalen ook maar komen. Ik zit gespannen te wachten op alle smeuige verhalen.
Tot snel, dikke kus en knuffel Nadine.
01 April 2005 - 16:47
Nico:
Nadine, ik mis je!! :( -
01 April 2005 - 18:45
Emy:
Hey Dientje,
Klinkt goed, maar wel hard werken he! Gaaf dat ze je helemaal alleen als supervisor laten!
Kus -
01 April 2005 - 19:04
Ellen:
Klinkt goed, dat leventje van je daar! Supervisen, stappen, winkelen, wijnproeven, als ik jou was kwam ik niet meer terug! Hier is het namelijk toch niet veranderd... Doe maar meer van die leuke verhalen, vind ik leuk! Heel veel plezier en suuk6 nog daar! KUS! -
01 April 2005 - 20:21
Rein:
Ik hoor dat je je weer goed vermaakt. Keurig netjes, ik hoop dat het pils en de rode wijn weer goed smaken. Nog veel plezier in het Zuid-Afrikaanse land en C ya sson.
Grz. Rein -
01 April 2005 - 22:13
Kimmieinlonden.waarbenjij.nu:
oehhhhhhh heb je nog een surferguy te grazen genomen daar dan? ;)
klinkt goed allemaal meis! Ben benieuwd naar je volgende avonturen...
kus -
02 April 2005 - 02:57
Eef:
Hee nadine....
Doe je goed daar in Zuid-Afrika!!! Klinkt allemaal super gezellig. China is ook echt helemaal geweldig. Wacht vol spanning op je volgende vehaal.
Dikke Kus -
03 April 2005 - 20:45
Manon:
Kennisgemaakt.... jaja! Ik stuur je ff een mail om je up te daten!! Xx -
07 April 2005 - 02:16
Nacken:
Hey Nadine!!!
Ik wist niet dat je een eigen website had!! Mooie foto's, wordt bijna jaloers weet je..
Ik lees dat alles okee daar is, en het allemaal hetzelfde met vrije dagen is!! Verder klinkt het de baas zijn als enige stagaire me ook bekend in de oren.. haha..
Have Fun!!!
Groetjes.. Carolien.
ps. caroliennacken.waarbenjij.nu -
08 April 2005 - 07:27
Gwen:
Ola Bella, Ben weer terug van weggeweest. En ben weer eens laat met reageren. Ja sorry. T klinkt weer helemaal super daar. Echt zou zo in het vliegtuig willen stappen. Jaa, surferboys :). Zou je nog eens je nummer kunnen doormailen, heb m verloren, hihi. Super om te horen dat het ook zo goed gaat met je stage. MAg je zeker een beetje mee opscheppen. tot snel, dikke kus, gwen -
08 April 2005 - 07:28
Gwen:
En wat een gave foto's.
Kus -
14 April 2005 - 13:15
Manon En Huisgenootje Weelie:
Hey Dientje!!
We verheugen ons erop wanneer je nog eens een keetje langskomt in het Tilburgse... zal volgend collegejaar worden maar dat komt zeker goed! We zijn het huis aan het re-stylen, veel gekleurde verf en fluoriserende streepjes! Doei, xx (Wacht op t moment dat je weer online bent en kunt mailen!) -
14 April 2005 - 15:36
Martijn En Sera:
klinkt echt super gaaf allemaal en ziet er heeel mooi uit!!we zijn echt jaloers....